Bursa de Construcţie. Portalul Moldovei de Construcţii. Anunţa - concursuri, tender, Construcţia, reparaţia, Reconstrucţie, arhitectura, Lucrări de construcţie comună, licitaţie, Lucrări de construcţie

UNDE PUTEM GĂSI ANTREPRENOR?
Anuntaţi gratis ofertă pentru firmele de construcţie din MOLDOVA
şi veţi primii multe oferte convenabile!                                  Tel. nostru 022.00.95.19, mob. 068.01.00.01    Skype: Sunaţi prin Skype alexandrudigolean

Năutaţi

 • 13.01.2014
  Numărul şantierelor de construcţie din Moldova este în creştere

  Pe parcursul anului 2013, numărul şantierelor de construcţie în Republica Moldova s-a majorat cu circa 50% – arată datele Asociaţiei „Bursa de Construcţii din Moldova”, care monitorizează construcţiile de la etapa de planificare până la darea în exploatare.

  Directorul asociaţiei, Alexandru Digolean, a declarat pentru IPN că, pe fundalul susţinerii financiare semnificative din partea Uniunii Europene, numărul construcţiilor este în creştere. În cea mai mare parte donatorii europeni au susţinut financiar construcţia blocurilor de locuit şi extinderea mai multor uzine. Totodată, o parte semnificativă din banii europeni sunt investiţi în zonele economice libere, proiecte energetice etc.

  Alexandru Digolean a spus că Uniunea Europeană rămâne a fi cel mai mare donator al Republicii Moldova, iar estimările arată că anual numărul şantierelor de construcţii din Moldova se va majora cu 20%.

  Informaţiile cu privire la construcţiile desfăşurate pe teritoriul Republicii Moldova pot fi găsite pe portalul Bursei de Construcţii din Moldova: buildinginfo.eu/md. Baza de date zilnic actualizată conţine proiecte de construcţii şi date despre beneficiarii lor, designeri şi antreprenori. De asemenea, sunt publicate anunţurile de căutare a subantreprenorilor sau furnizorilor de materiale de construcţii.

Noutăţi în internet

 • Adaugaţi firma
 • Obiecte
 • Revista săptămînală